Victor SH-A920

In deze speciale kleuren wordt de schoen in een gelimiteerde oplage geleverd. Zie onder aan de pagina ook de promotiefilm over deze schoenen.

De schoenen hebben een speciale demping, Trinetic 2.0, die ervoor zorgt dat blessures zo veel mogelijk voorkomen worden. Doordat deze schoenen een versteviging aan de zijkant hebben zijn de schoenen zeer sterk en stabiel.

Door onder andere het V-Durable systeem gaan de schoenen ook langer mee.

Wees de eerste om dit product te beoordelen

* Vereiste velden


X

Voeg nog € 200,00 toe
voor gratis verzending!

Aanvullende Informatie

Schoen eigenschappen

Zool
Kleur Blauw, Geel, Zwart
Materiaal
Midsole
Ondergrond
Schoeneigenshap Steun
Geslacht Heren
Merk Victor

Schrijf uw eigen beoordeling

U beoordeelt: Victor SH-A920

Hoe waardeert u dit product? *

Waarde
Kwaliteit
Prijs

Productbeschrijving van "Victor SH-A920"

De Victor SH-A920 is een absolute top schoen van Victor. Enerzijds zorgen alle technische innovaties voor een stabiele schoen anderzijds wordt de baansnelheid maximaal ondersteund door het relatief lage gewicht van de schoen. De 'Light Resillient EVA' laag en de overige top materialen zorgen dat deze Victor schoen zich 1 van de beste in de markt kan noemen. de 'Brace Tek Technologie' voor een toename van de stabiliteit van de schoen waardoor de kans op het omzwikken van de voet geminimaliseerd wordt.
Ook beschikt de schoen over het 'Energiemax 3.0 systeem'. Een elastisch steunpunt in het midden van de zool zorgt voor een extra buffer tussen u en de grond, hiermee wordt een snellere reactie nog beter ondersteund.

Schrijf uw eigen beoordeling

U beoordeelt: Victor SH-A920

Hoe waardeert u dit product? *

Waarde
Kwaliteit
Prijs