Snaren

Filters
Van hoog naar laag sorteren

2 producten

per pagina
 1. Dunlop Biomimetic Great white 200M 1.22
  Rating:
  0%
  Normale prijs € 99,95
  Speciale prijs € 74,95
  Incl. BTW
Filters
Van hoog naar laag sorteren

2 producten

per pagina

Squash racket bespannen – Squashplanet werkt met een team van top bespanners. Deze bepanners bespannen jaarlijks zeer veel squashrackets. Daarbij werken wij alleen maar met snaren van gerenommeerde merken die eerst door onze zeer strenge keuring heen moeten. De combinatie van zeer ervaren bespanners met top kwaliteit snaren, zorgt voor een perfect eindproduct.

 

Is uw bespanning van uw squashracket nog niet kapot, maar heeft u vragen of de bespanning nog goed is? Neem dan contact op met de klantenservice van Squashplanet. Deze kijken graag met u of uw bespanning toe is aan vervanging.

 

Is uw bespanning van uw geliefde squash racket kapot of wilt u gewoon graag een nieuwe bespanning?


U heeft 2 opties om uw squash racket bespanning zo snel mogelijk weer gemaakt te hebben.

 

Optie 1:
U geeft het racket in de winkel af en kunt het de volgende dag ophalen. U hoeft uiteraard pas in de winkel te betalen. Klik hier om bij de contactpagina te komen met de openingstijden en het adres van Squashplanet.Optie 2:
U betaalt vooraf en stuurt ons uw racket(s) toe, wij bespannen deze en sturen ze aan u terug. Wij vragen u om een mail te sturen met de bestelcode, voorkeur voor snaar en kilo's. Klik hier om naar het product racket bespannen te gaan.Voor eventueel advies voor keuze van de snaar of kilo's kunt u natuurlijk contact opnemen met de klantenservice van Squashplanet.

 

Liever zelf bespannen? In deze categorie vindt u ook alle squash snaren die Squashplanet levert. Staat uw favoriete snaar er niet tussen? Of wilt u advies over de squash bespan machines. Neem dan geheel vrijblijvend contact op met de klantenservice van Squashplanet.