Dunlop Squashballen

Filters
Van hoog naar laag sorteren

12 producten

per pagina
Filters
Van hoog naar laag sorteren

12 producten

per pagina

Squashballen koop je bij Squashplanet. - Squashballen zijn er in verschillende categorieën, dit om iedere squash speler de juiste squash bal te kunnen leveren. Bent u een beginnende squashspeler? Of juist een ervaren gevorderde squash sport speler? Squashplanet heeft ook voor u het juiste squashballetje.


Hoe groter de squashbal is, des te gemakkelijker u de bal kunt raken. Squashballen voor beginnende squashers zijn groter dan squashballen voor gevorderde squash spelers. Ook beschikken beginner ballen over verhoogde stuiteigenschappen waardoor men de bal niet al te veel kracht hoeft mee te geven. Een veelgebruikte beginner bal is de Max Beginners bal van Dunlop.

 

Gevorderde squashspelers zullen veel speelplezier beleven aan een wat tragere bal die minder stuitert. Deze eigenschappen maken dat u uw squashtechniek zo goed mogelijk toe kunt passen en kunt bepalen of u de bal veel of weinig kracht meegeeft. de populairste squashballen voor gevorderden zijn de Dunlop Pro en de Dunlop Competition squashbal.

 

Bent u op zoek naar de bekende blauwe squashbal? Of naar de gevorderde bal met gele stippen? U zult deze vinden in het squashballen assortiment van Squashplanet.


Dunlop is de officiële wedstrijdbal van WSF, PSA en WISPA. Het is ook de officiële wedstrijdbal van de Nederlandse Squashbond. De Pro (dubble yellow dot) is de enige bal die in het professionele circuit wordt gebruikt. Heeft u vragen over de juiste squash bal om uw squash spel nog beter te kunnen uit oefenen? Neem dan contact op met de klantenservice van Squashplanet.