Victor

Filters
Van hoog naar laag sorteren

1 product

per pagina
Filters
Van hoog naar laag sorteren

1 product

per pagina

Squash racket kopen online, Squashplanet de internet winkel voor al uw squash sport materialen.

Het juiste squashracket voor uw squash spel koopt u bij Squashplanet. Naast een groot assortiment met verschillende merken waaronder Ashaway, Slazenger en Dunlop is er een gespecialiseerde klantenservice aanwezig om u te helpen met de keuze van uw squash racket.

 

Bij de keuze van het juiste squash racket zijn een aantal punten van belang. De belangrijkste zaken om op te letten zijn de gewichtsverdeling en de Throat van uw squashracket. Bent u op zoek naar meer power met uw squashracket? Dan zijn de open Throat rackets de juiste keuze. Of bent u op zoek naar meer controle over uw squash slagen? Dan zijn de gesloten Throat rackets uit het squashracket assortiment van Squashplanet geschikt voor u. Hieronder wordt uitgelegd wat de verschillen zijn van de Throat technieken. Heeft u nog vragen? Neem dan contact op met de klantenservice van Squashplanet.

 

Closed Throat - Het belangrijkste kenmerk van een gesloten throat is dat ze een kleiner en dichter snarenbed hebben. Dit kleinere snarenbed zorgt er voor dat het raakvlak van het squash racket kleiner wordt. Met een kleiner raakvlak haalt u meer precisie en controle uit uw squash slagen.

 

Open Throat / teardrop – Het grootste voordeel van deze vorm van het squash frame is dat de sweetspot / het raakvlak groter is wat weer resulteert in meer vermogen. Dit meer vermogen betekend dat u de squashbal gemakkelijk hard weg kan slaan.

 

Hybrid – Hybride frames zijn het resultaat van het combineren van zowel open throat en gesloten throat squash rackets. Hybride squashframes behouden de druppelvorm zoals die op open throat racket, maar ook een klein driehoekig gevormde werk gezien op gesloten throat rackets. Het resultaat is een racket die een goede combinatie van kracht en controle biedt en is geschikt voor spelers op zoek naar allround squash racket.

 

Meer power of juist meer controle uit uw squashslagen? U zult het juiste squash racket vinden in het grote squash racket assortiment van Squashplanet.

 

Squashplanet heeft de grote squash merken in het assortiment en heeft squashrackets voor alle type spelers. Bent u op zoek naar een beginner squash racket? U zult deze vinden in allerlei verschillende kleuren in het squash assortiment op de squash site van Nederland, Squashplanet. Bent u een gevorderde of wedstrijdspeler? Wellicht zit uw squashracket er tussen in bijvoorbeeld de Biomimetic Serie van Dunlop.

Zit uw squashracket niet in het assortiment? Neem dan contact op met de klantenservice van Squashplanet.