Klantenservice

Naast een zeer scherpe prijs, bent u ook bij Squashplanet aan het juiste adres voor advies, service en kwaliteit.

Heeft u vragen over producten op de website of bijvoorbeeld over uw bestelling? Dan kunt u gemakkelijk contact opnemen met Squashplanet. Dit kan via de contactpagina van deze website. Ook kunt u ons bellen via 040-2028426 of een e-mail sturen naar info@squashplanet.nl

De gespecialiseerde klantenservice staat altijd voor u klaar. Er is door de jarenlange ervaring veel kennis van de sport en de materialen aanwezig bij alle medewerkers. U wordt goed geholpen in de keuze die u wilt maken. Onze doelstelling is altijd om u te helpen met het vinden van het product dat het beste bij u past. Natuurlijk kan de klantenservice u ook helpen als u vragen heeft over bijvoorbeeld uw bestelling.

In het menu aan de linkerkant van deze pagina kunt u antwoord vinden op de meeste vragen die u heeft over bestellen bij Squashplanet. Alle voorwaarden en informatie over de website en het bestelproces worden hier uitgelegd. Staat het antwoord op uw vraag hier niet bij? Dan helpen wij u graag verder via e-mail, telefoon of in onze winkel.