Squash in Amsterdam

Bent u een actieve of recreatieve squasher in de buurt van Amsterdam? Dan zijn er veel plekken waar u heen kunt om te squashen. Een mooi overzicht vindt u hier. U kunt naast Amsterdam bijvoorbeeld ook terecht in Hoofddorp, Purmerend, Beverwijk, Hillegom of Almere.

Populaire plekken om te squashen in Amsterdam  zijn het Frans Otten Stadion maar ook Squash Up of Squash City. Als u op een van deze plekken wilt spelen heeft u natuurlijk de juiste spullen nodig.

Maar waar vindt u in de buurt van Amsterdam een goede winkel voor al uw squashproducten? Daarvoor kijkt u natuurlijk op Squashplanet.nl. Squashplanet is de goedkoopste winkel voor al uw squashproducten. Bestelt u vandaag uw producten, dan heeft u deze morgen nog in huis. 

Wilt u een goedkoop squash racket kopen? Is bijvoorbeeld uw racket stuk en wilt u morgen weer squashen? Bestel dan vandaag nog een nieuw racket. U speelt dan morgen alweer met u nieuwe racket. 

Op deze website vindt u uitgebreide informatie over alle producten. Hier vindt u bijvoorbeeld een handleiding die u help het juiste rackette kiezen.

Vindt u een squash racket bespannen lastig? Dan kan Squashplanet dit voor u verzorgen. Klik op bespannen voor meer informatie.

Speelt u binnenkort een toernooi en heeft u nog geen squashballetjesschoenen of de juiste tas? Ook dan kunt u snel, overzichtelijk en voor de laagste prijs terecht in de webshop van Squashplanet.nl.

* Incl. BTW