Victor P8510 CX

Victor P8510 CX

Vanaf € 109,95
Normale prijs € 139,95
including VAT
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
801_0_0_P8510CX
Advice Price: € 179,95
including VAT

Hier kunt u de Victor P8510 CX bestellen. Deze zwarte schoen met gouden accenten is een zeer goede schoen van Victor. De schoen is uitgerust met de nieuwste technologieën die Victor heeft ontwikkeld. Het zeshoekige vlak in de zool van de schoen en de verstevigde zijkant bieden extra stabiliteit. Ook beschikt de schoen over het 'Energiemax V Improve', hiermee is de schokabsorptie met 27% verbeterd en de demping verbeterd met 30%. Een elastisch steunpunt in het midden van de zool zorgt voor een extra buffer tussen u en de grond, hiermee wordt een snellere reactie nog beter ondersteund.

Let op: Dit betreft een artikel uit de one-shot collectie en is dus beperkt leverbaar. Op = Op!

De 'EVA Feather Resilient' zorgt ervoor dat de schoen 20% lichter is dan de traditionele schoenen en voorziet de schoen van een comfortabel gevoel. Daarnaast is het speelgemak van deze schoen ook flink verbeterd, dankzij de verbeterde anti-slip zool. De unieke 'mesh' laag die in de schoenen is verwerkt, zorgt ervoor dat de schoenen ook kunnen 'ademen'. Het V-tough materiaal dat gebruikt is om de schoenen te maken, bieden u een schoen die tot wel 16 keer duurzamer is dan andere schoenen.

Dus wilt u graag één van de betere en exclusieve schoen? Bestel dan hier de Victor P8510 CX. Hieronder kunt u aangeven in welke maat u deze schoen wenst te ontvangen.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Victor P8510 CX
Uw waardering
* Incl. BTW