Victor A610F JQ Royal Purple - Neon Virtual Pink

Victor A610F JQ Royal Purple - Neon Virtual Pink

Victor SH-A320L Wit/Oranje

Victor SH-A320L Wit/Oranje

Victor SH-A960 DF

Victor SH-A960 DF

Vanaf € 119,95
including VAT
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
Victor-shA960-df
Advice Price: € 168,95
including VAT

Hier kunt u de Victor SH-A960 DF bestellen, een absolute topschoen van Victor. Deze schoen is uitgerust met de nieuwste technieken van Victor. De schoen heeft voldoende stabiliteit, zodat het omzwikken van de enkel wordt tegengegaan. De Energymax 3.0 zorgt voor de beste demping in deze schoen, waarbij de schokabsorptie met 6% is toegenomen. Het 'radiation' patroon in de zool zorgt samen met de Anti-slip technologie voor een verbeterde grip op de baan. 

Verder is de schoen ook comfortabel om te dragen, omdat deze kan 'ademen'. Hierdoor ontstaat een beetje ventilatie in de schoen, wat lekkerder aan voelt voor de voet. De V-vormige voorkant van de schoen is ideaal voor de tenen. 

De EVA Feather Resilient zorgt ervoor dat de schoen lichter aanvoelt. Hierdoor kunt u erg makkelijk en snel over de baan bewegen. Tevens is de schoen gemaakt van elastischer en flexibeler materiaal, waardoor de beweeglijkheid is verbeterd. 

Tot slot is deze schoen ook nog uitgerust met de V-tough techniek, waarbij het materiaal van de schoen bij de tenen tot wel 16x zo sterk/duurzaam is.

U kunt aangeven in welke maat u de Victor SH-A960 DF wenst te ontvangen.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Victor SH-A960 DF
Uw waardering
* Incl. BTW