Yonex SHB 03 EX Ladies Lime/Blue

Yonex SHB 03 EX Ladies Lime/Blue

Yonex Overgrip AC102EX 12-pack

Yonex Overgrip AC102EX 12-pack

Yonex Power Cushion Aerus 2 Lady Pink

Yonex Power Cushion Aerus 2 Lady Pink

Vanaf € 99,95
including VAT
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
5001058
Advice Price: € 159,95
including VAT

De Yonex Power Cushion Aerus 2 dames badmintonschoen is de opvolger van de Aerus. Het is een lichtgewicht model. Licht is in de geval ook echt heel licht. De schoen weegt maar 270 gram. Het is daarmee de lichtste Yonex Badmintonschoen tot nu toe.

De Aerus 2 lady wordt net als de Aerus geleverd in een opvallende kleurstelling. De dames versie van deze schoen wordt geleverd in een opvallende roze kleur.

Dit nieuwe model van de Aerus zorgt voor extra ventilatie door de "mesh" die verwerkt is in de schoen. De ventilatie is goed te zien op de volgende afbeelding.

Ventilation in the Yonex Aerus 2

 

 

Door een extra stevige laag een "PU Film" wordt de schoen ook extra sterk. Dit is goed te zien op de volgende afbeelding.

Yonex Aarus 2 PU Film

De Yonex Power Cushion Aerus 2 Lady Pink is echt een hele fijne lichte schoen. Uitstekend voor spelers die op de baan zo snel mogelijk willen zijn. Het is wel belangrijk om er aan te denken dat een lichte schoen nooit zo stevig kan zijn als andere wat zwaardere modellen die echt gericht zijn op extra stabiliteit of demping.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Yonex Power Cushion Aerus 2 Lady Pink
Uw waardering
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!
* Incl. BTW