Victor S82 B

Victor S82 B

FZ Forza Helsinki T-Shirt

FZ Forza Helsinki T-Shirt

Yonex Power Cushion Aerus 3 Dames Paars

Yonex Power Cushion Aerus 3 Dames Paars

Advice Price: € 149,95
Incl. BTW
Beschikbaarheid: Niet op voorraad
Nog %1 beschikbaar
SKU
5001047paars
Product eigenschappen
Meer informatie
Merk Yonex
Geslacht Dames
Schoeneigenschap Lichtgewicht
Midsole Power Cushion
Materiaal Double Russel Mesh, Dura Skin, P.U. Leather
Kleur Paars
Zool Rubber

De Yonex Power Cushion Aerus 3 Dames Paars is vanaf eind Augustus leverbaar.

De Yonex Power Cushion Aerus 3 dames squash en badmintonschoen is de opvolger van de Aerus 2. Het is een lichtgewicht model en licht is in dit geval ook echt heel licht. De schoen weegt maar 270 gram, waarmee het de lichtste Yonex Squash/Badminton schoen tot nu toe is. Het grote voordeel hiervan is dat u gemakkelijk en sneller over de baan beweegt.

Net als de voorganger, de Aerus 2, wordt ook de Yonex Power Cushion Aerus 3 Lady in een zeer opvallende kleurstelling geleverd. Dit nieuwste model van de Aerus squash/badmintonschoen zorgt voor extra ventilatie door de "mesh" die verwerkt is in de schoen. De ventilatie is goed te zien op de volgende afbeelding.

Ventilation in the Yonex Aerus 2

 Door een extra stevige laag een "PU Film" wordt de schoen ook extra sterk. Dit is goed te zien op de volgende afbeelding.

Yonex Aarus 2 PU Film

De Yonex Power Cushion Aerus 3 Lady is echt een hele fijne lichte schoen. Uitstekend voor spelers die zo snel mogelijk op de baan willen zijn. Het is wel belangrijk om er aan te denken dat een lichte schoen nooit zoveel steun kan bieden als andere wat zwaardere modellen die echt gericht zijn op extra stabiliteit of demping.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Yonex Power Cushion Aerus 3 Dames Paars
Uw waardering