Yonex Power Cushion Comfort Z Lady Blue

Yonex Power Cushion Comfort Z Lady Blue

Victor T-shirt T-80000M

Victor T-shirt T-80000M

Yonex Power Cushion Aerus 3 Lady Rose

Yonex Power Cushion Aerus 3 Lady Rose

Adviesprijs: € 159,95
Incl. BTW
Beschikbaarheid:
Niet op voorraad
Nog %1 beschikbaar
SKU
5001048
Product eigenschappen
Meer informatie
Merk Yonex
Geslacht Meisjes, Dames
Schoeneigenschap Lichtgewicht
Midsole Power Cushion
Kleur Roze
Zool Rubber

De Yonex Power Cushion Aerus 3 dames badmintonschoen is de opvolger van de Aerus 2. Het is een lichtgewicht model en licht is in dit geval ook echt heel licht. De schoen weegt maar 270 gram, waarmee het de lichtste Yonex Badmintonschoen tot nu toe is. Het grote voordeel hiervan is dat u gemakkelijk en sneller over de baan beweegt.

Net als de voorganger, de Aerus 2, wordt ook de Yonex Power Cushion Aerus 3 Lady in een zeer opvallende kleurstelling geleverd. Dit nieuwste model van de Aerus badmintonschoen zorgt voor extra ventilatie door de "mesh" die verwerkt is in de schoen. De ventilatie is goed te zien op de volgende afbeelding.

Ventilation in the Yonex Aerus 2

 Door een extra stevige laag een "PU Film" wordt de schoen ook extra sterk. Dit is goed te zien op de volgende afbeelding.

Yonex Aarus 2 PU Film

De Yonex Power Cushion Aerus 3 Lady is echt een hele fijne lichte schoen. Uitstekend voor spelers die zo snel mogelijk op de baan willen zijn. Het is wel belangrijk om er aan te denken dat een lichte schoen nooit zoveel steun kan bieden als andere wat zwaardere modellen die echt gericht zijn op extra stabiliteit of demping.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Yonex Power Cushion Aerus 3 Lady Rose
Uw waardering