Yonex Power Cushion Infinity Rood

Yonex Power Cushion Infinity Rood

Vanaf € 149,95
including VAT
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
5031050
Advice Price: € 239,95
including VAT

YONEX introduceert met trots de nieuw ontwikkelde badmintonschoenen Yonex Power Cushion Infinity. De buitengewone powerpad + structuur en het dubbele Boa®-systeem zorgen voor een comfortabele pasvorm en een meer wendbaar en snel tempo.

Het ritme van badminton wordt steeds sneller en steeds meer spelers gaan op zoek naar een schoen die zich kan aanpassen aan de snelle stijl op het veld. De Yonex Power Cushion Infinity Rood is voorzien van een naadloos bovenste en dubbele Boa®-systeem. De twee instelknoppen zorgen voor een snelle, fijne aanpassing van de tenen en enkels voor een ongeëvenaarde pasvorm.

Bovendien wordt het 3D-koolstofbord aan de tussenzool van de schoen toegevoegd om een stabiele landing voor de speler te bieden en een comfortabel voetgevoel. De tussenzool is uitgerust met Yonex power pad + -technologie. Wanneer de speler springt, rent en sprint, absorbeert hij de energie die wordt gegenereerd door de impact en rebounds. Yonex Power Cushion Infinity is geschikt voor het agressieve tempo van de speler en houdt tegelijkertijd rekening met de pasvorm, stabiliteit en schokabsorptie.

Technische innovatie

- Powerpad +

De Schokabsorberende Powerpad +-technologie converteert impactkrachten sneller in energie. De schokabsorptie en rebound zijn aanzienlijk verbeterd in vergelijking met   het orginele powerpad-materiaal. Uit tests is gebleken dat een rauw ei vanaf een hoogte van 12 meter op een krachtkussen van Powerpad + kan vallen zonder dat het breekt.

- BOA®Fit-systeem

Het fijn afgestelde dubbele BOA®Fit-systeem zorgt voor een innovatieve pasvorm. De twee instelschijven worden in een vaste teen- en enkelpositie geplaatst door de behoeften en bewegingen van badmintonspelers te bestuderen. De teenpositie ontmoet zachte, flexibele en comfortabele bewegingen en het canvas op de enkel kan op de wreef worden vastgezet. De schoen kan voldoen aan het gevarieerde voetenwerk van badminton maar kan ook confortabel gedragen worden.

- Verbetering van de stabiliteit: 3D-Koolstofbord

De tussenzool aan de buitenkant van de zool maakt gebruik van een nieuw ontworpen 3D-Koolstofplaat om stabiliteit te bieden aan de speler in het meest benodigde deel.

Grijp nu uw kans en bestel hier deze revolutionaire schoen. U kunt aangeven in welke maat u de Yonex Power Cushion Infinity Rood wenst te ontvangen.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Yonex Power Cushion Infinity Rood
Uw waardering
* Incl. BTW