Yonex SHB 33 LX Blauw

Yonex SHB 33 LX Blauw

Victor Polo Function Female Zwart 6875

Victor Polo Function Female Zwart 6875

Yonex SHB 02 LX Blauw

Yonex SHB 02 Lady Blue

Advice Price: € 149,95
Incl. BTW
Beschikbaarheid: Niet op voorraad
Nog %1 beschikbaar
SKU
5001042
Product eigenschappen
Meer informatie
Merk Yonex
Geslacht Dames
Schoeneigenschap Steun
Materiaal Double Russel Mesh, Dura Skin, P.U. Leather
Kleur Blauw
De Yonex SHB 02 LX Blue is de opvolger van de populaire Yonex SHB 01 LX. Opnieuw is het ontwerp van de hoofdzakelijk blauwe schoen zeer geslaagd. De schoenen uit deze serie staan bekend om hun stabiliteit en duurzaamheid.

Door de 2 klauwen aan de zijkant van de schoen in combinatie met het Quatro Fit systeem wordt het omzwikken van de enkels tegen gegaan. Naast de 2 klauwen heeft de schoen een zeer goede demping. Dit komt door de Power Cushion techniek van Yonex.

Door het asymmetrische ontwerp van de schoen heeft deze een extra goede pasvorm. De schoen pakt als het ware uw voet vast voor extra stabiliteit. De verbeterde Power Cushion technologie van Yonex heeft een 3-laags power cushion in de hak van de schoen. Door de 3-lagen worden schokken tot 30% meer geabsorbeerd dan bij de originele power cushion. Hiermee wordt energie opgevangen voor een volgende beweging.
 
De onderkant van de zool is bij dit model voorzien van Hexagrip. DIt zorgt voor 3% meer grip en is 20% lichter dan de standaard materialen. Grip is van groor belang voor een badmintonschoen.
 
Hieronder kunt u de maat selecteren die u wenst te ontvangen
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Yonex SHB 02 LX Blauw
Uw waardering
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!